Radno vrijemeMALOPRODAJA: Pon-Pet: 07:00 do 20:00, Sub: 07:00 do 12:00VELEPRODAJA: Pon-Pet: 08:00 do 19:00, Sub: 08:00 do 12:00
Košarica za kupovinu

Zaštita privatnosti

Slanjem upita, potpisom otpremnice, servisnog lista ili neposrednim kontaktom kupac je suglasan da dobrovoljno daje na raspolaganje svoje podatke (ime i prezime, adresu, OIB, broj telefona, e-mail adresu) poduzeću Melcomp d.o.o. Kupac dozvoljava da se podaci koriste u svim poslovima koje ugovara sa Melcomp d.o.o. Melcomp d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka na način da će prikupljati samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza - izrada ponude, zaprimanje narudžbi, zaprimanje robe na servis, obavještavanje kupaca o izvršenim uslugama.

Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima koji trebaju podatke za obavljanje posla. Svi djelatnici Melcomp d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Skupljanje i obrada osobnih podataka u nekim slučajevima uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka kupaca trećim osobama (u slučaju slanja robe poštom ili dostavnim službama ili trgovačkim društvima zbog usluge servisa).

Melcomp d.o.o. se obvezuje čuvati osobne podatke kupaca u roku propisanom Zakonom. Nakon toga roka podatke će izbrisati iz svojih evidencija.


?>