Radno vrijemeMALOPRODAJA: Zatvoreno, VELEPRODAJA: Pon-Pet: 08:00 do 16:30, Sub: 08:00 do 12:00
Vaša košarica
Brza isporuka robe
Slanje dostavnom službom ili preuzimanje u poslovnici
Povrat robe i novca
Uvažavamo povrat, zamjenu ili reklamaciju naručene robe
Servis uređaja
Servisiramo sve vrste računala, servere, telefonske centrale...
Online podrška
Preuzmite Team Viewer ili Ultra Viewer za spajanje

Servis

Servis se nalazi u ulici Ivana Severa 15 u Varaždinu na II. katu. Radno vrijeme servisa je radnim danom od 08:00 do 16:00 sati, te subotom od 08:00 do 12:00 sati. Robu za servis moguće je ostaviti svakog dana do 19:00 sati u prodaji na lokaciji Ivana Severa 15 na I. katu, ili u maloprodajnom dućanu u Zagrebačkoj ulici 57 svakog radnog dana do 20:00 sati, te subotom do 13:00 sati. Također, robu za servis možete poslati i putem dostavnih službi.

Servisiramo sve vrste računala, servera, laptopa, sve vrste printera (termalne, laserske, tintne, matrične), monitore, telefonske centrale, neprekidna napajanja (UPS) te ostale elektroničke opreme. Pružamo i usluge instalacije i održavanja licencnog sistemskog softvera na Microsoft platformi, kao i podršku i praćenje svih postprodajnih aktivnosti, te podršku u radu sistemske osnovice informacijskih sustava kroz sve njegove životne faze. Tu je i mogućnost dolaska na teren, te obavljanje dijela servisa na terenu ako uvjeti to dopuštaju.

Djelatnike servisa možete kontaktirati na broj telefona 042 405 004 ili putem elektroničke pošte na servis@melcomp.hr.


 


Naš cilj je postati vodeća tvrtka za servisne usluge u regiji zasnivanjem uspjeha na potpunom zadovoljstvu klijenata te zadovoljavanjem njihovih potreba na jednom mjestu. Uspjeh smo postigli predanim radom i dugogodišnjim iskustvom usmjerenim na zadovoljstvo brojnih klijenata. Svjesni smo da tvrtku i njen ugled čine njeni zaposlenici, te se tu možemo pohvaliti sa kontinuiranom edukacijom i unapređenjem naših servisera koji prate najnovije trendove i tehnologije.


Djelatnici u servisu

Vladimir Ciglar (voditelj servisa), mail: vlado@melcomp.hr tel: +385 (42) 405 040

Preko 30 godina iskustva u poslu - osobna računala, laptopi, serveri, neprekidna napajanja (UPS).

Krunoslav Vidić, mail: kruno@melcomp.hr tel: +385 (42) 405 042

20 godina iskustva u poslu - specijaliziran za prodaju i servis telefonske centrale, mrežnu opremu te preko 10 godina iskustva u radu na sustavima zaštite (prodaja, projektiranje, izvedba) zajedno s kolegom Marijanom Hanžek koji je ovlašten za sustave zaštite od 2009. godine. Zajedno su proveli preko 60 projekata zaštite po cijeloj regiji. Također, Kruno ima preko 15 godina iskustva u projektiranju i izvedbi mrežnih i telefonskih sustava (telefonske centrale).

Robert Selec, mail: roby@melcomp.hr tel: +385 (42) 405 045

Popravak svih vrsta printera (laserski, termalni, iglični, tintni). Također ovlašten je za popravak Epson printera unutar garantnog roka.

Robert Težački, mail: robert@melcomp.hr tel: +385 (42) 405 043

20 godina iskustva u radu sa svim vrstama monitora, televizora, neprekidnih napajanja (UPS) te razne druge potrošačke elektronike (tableti, zvučnici, aktivna mrežna oprema, mobiteli..).


Provjera statusa servisnog naloga

Ukoliko ste ostavili robu kod nas u servisu ovdje možete provjeriti status Vašeg servisnog lista (servisni proces i trenutne informacije o statusu dijagnostike i popravka). Naši serviseri upisuju promjene statusa, informacije i komentare koji su prikazani u relanom vremenu. Sudjelujte u procesu, zatražite ili odobrite dodatne usluge, komunicirajte s nama - budite informirani.