Radno vrijemeMALOPRODAJA: Pon-Pet: 08:00 do 20:00, Sub: 08:00 do 12:00VELEPRODAJA: Pon-Pet: 08:00 do 19:00, Sub: 08:00 do 12:00
Košarica za kupovinu
Brza isporuka robe
Slanje dostavnom službom ili preuzimanje u poslovnici
Povrat robe i novca
Uvažavamo povrat, zamjenu ili reklamaciju naručene robe
Servis uređaja
Servisiramo sve vrste računala, servere, telefonske centrale...
Online podrška
Preuzimanje programa:

Servis

Servis se nalazi u ulici Ivana Severa 15 u Varaždinu na II. katu. Radno vrijeme servisa je radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Robu za servis moguće je ostaviti svakog dana do 19:00 sati u prodaji na lokaciji Ivana Severa 15 na I. katu, ili u maloprodajnom dućanu u Zagrebačkoj ulici 57 svakog radnog dana do 20:00 sati, te subotom do 12:00 sati. Također, robu za servis možete poslati i putem dostavnih službi.

Servisiramo sve vrste računala, servera, laptopa, sve vrste printera (termalne, laserske, tintne, matrične), monitore, telefonske centrale, neprekidna napajanja (UPS) te ostale elektroničke opreme. Pružamo i usluge instalacije i održavanja licencnog sistemskog softvera na Microsoft platformi, kao i podršku i praćenje svih postprodajnih aktivnosti, te podršku u radu sistemske osnovice informacijskih sustava kroz sve njegove životne faze. Tu je i mogućnost dolaska na teren, te obavljanje dijela servisa na terenu ako uvjeti to dopuštaju.

Djelatnike servisa možete kontaktirati na broj telefona 042 405 004 ili putem elektroničke pošte na servis@melcomp.hr.


 


Naš cilj je postati vodeća tvrtka za servisne usluge u regiji zasnivanjem uspjeha na potpunom zadovoljstvu klijenata te zadovoljavanjem njihovih potreba na jednom mjestu. Uspjeh smo postigli predanim radom i dugogodišnjim iskustvom usmjerenim na zadovoljstvo brojnih klijenata. Svjesni smo da tvrtku i njen ugled čine njeni zaposlenici, te se tu možemo pohvaliti sa kontinuiranom edukacijom i unapređenjem naših servisera koji prate najnovije trendove i tehnologije.


Djelatnici u servisu

Vladimir Ciglar (voditelj servisa), mail: vlado@melcomp.hr tel: +385 (42) 405 040

Preko 30 godina iskustva u poslu - osobna računala, laptopi, serveri, neprekidna napajanja (UPS).

Krunoslav Vidić, mail: kruno@melcomp.hr tel: +385 (42) 405 042

20 godina iskustva u poslu - specijaliziran za prodaju i servis telefonske centrale, mrežnu opremu te preko 10 godina iskustva u radu na sustavima zaštite (prodaja, projektiranje, izvedba) zajedno s kolegom Marijanom Hanžek koji je ovlašten za sustave zaštite od 2009. godine. Zajedno su proveli preko 60 projekata zaštite po cijeloj regiji. Također, Kruno ima preko 15 godina iskustva u projektiranju i izvedbi mrežnih i telefonskih sustava (telefonske centrale).

Robert Selec, mail: roby@melcomp.hr tel: +385 (42) 405 045

Popravak svih vrsta printera (laserski, termalni, iglični, tintni). Također ovlašten je za popravak Epson printera unutar garantnog roka.

Robert Težački, mail: robert@melcomp.hr tel: +385 (42) 405 043

20 godina iskustva u radu sa svim vrstama monitora, televizora, neprekidnih napajanja (UPS) te razne druge potrošačke elektronike (tableti, zvučnici, aktivna mrežna oprema, mobiteli..).


Provjera statusa servisnog naloga

Ukoliko ste ostavili robu kod nas u servisu ovdje možete provjeriti status Vašeg servisnog lista (servisni proces i trenutne informacije o statusu dijagnostike i popravka). Naši serviseri upisuju promjene statusa, informacije i komentare koji su prikazani u relanom vremenu. Sudjelujte u procesu, zatražite ili odobrite dodatne usluge, komunicirajte s nama - budite informirani.


?>