Radno vrijemeMALOPRODAJA: Pon-Pet: 07:00 do 20:00, Sub: 07:00 do 12:00VELEPRODAJA: Pon-Pet: 08:00 do 19:00, Sub: 08:00 do 12:00
Košarica za kupovinu
Brza isporuka robe
Slanje dostavnom službom ili preuzimanje u poslovnici
Povrat robe i novca
Uvažavamo povrat, zamjenu ili reklamaciju naručene robe
Servis uređaja
Servisiramo sve vrste računala, servere, telefonske centrale...
Online podrška
Preuzimanje programa:

Nagradni natječaj

Melcomp - pravila nagradnog natječaja “Blagdansko darivanje”

 

PRAVILA ZA SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU

 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je izvršiti zadatak objavljen u statusu

14.12.2020. pod naznakom [NAGRADNI NATJEČAJ] na Facebook profilu Melcompa.

 

Prema zadatku, potrebno je u komentaru ispod objave napisati zašto bi baš vama najviše trebala nagrada, a jedna osoba čiji odgovor i komentar budu proglašeni najkreativnijim, osvaja nagradu.

 

TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

 

Nagradni natječaj traje od objave 14.12.2020. do 21.12.2020. u 23:59 sati.

 

TKO MOŽE SUDJELOVATI?

 

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi fanovi Facebook stranice Melcomp s prebivalištem u Hrvatskoj s više od 18 godina starosti, osim radnika Organizatora i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

 

Komentar ne smije biti uvredljivog, neprikladnog ili vulgarnog sadržaja. Svaki sadržaj za koji Organizator procijeni da nije u skladu s pravilima ili da je po bilo kojoj osnovi uvredljiv ili neprikladan, bit će izbrisan i isključen iz aktivnosti.

 

Osobi koja je sudjelovala u nagradnom natječaju s više od jednog komentara, u obzir će se uzeti samo prvi ponuđeni odgovor.

 

DISKVALIFIKACIJA

Organizator će pregledati sve komentare i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike ako:

-  sudionik prekrši ova pravila ili ostavi netočne osobne podatke

-  sudionik ne odgovori na upit Organizatora u roku od 72 sata na kontaktne podatke - svi uređivani (“editirani”) odgovori bit će diskvalificirani.

 

NAGRADA

 

Nagradu za najkreativniji komentar osvojit će jedan natjecatelj.

Nagrada je jedan kompjuterski miš Logitech m185 wireless comfort.

Nagradu nije moguće zamijeniti niti zatražiti novčanu protuvrijednost.

 

SUGLASNOST

 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrada, njihovi osobni podaci mogu koristiti samo u svrhu ispunjenja obaveza Organizatora iz ovog nagradnog natječaja, odnosno kontakta s dobitnicima, dostavljanja osvojenih nagrada i najduže do ispunjenja obaveza Organizatora po ovom nagradnom natječaju. Nakon toga se svi podaci brišu. Ova suglasnost može se u svakom trenutku opozvati.

 

OBAVEZE ORGANIZATORA I SUDIONIKA

 

Organizator nije odgovoran ako nije moguće stupiti u kontakt s dobitnikom zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao Dobitnik (npr. greška u pisanju imena, adrese, e-mail, itd.).

 

Organizator ne snosi odgovornost zbog kašnjenja prouzrokovanih smetnjama u funkcioniranju Facebook stranice ili nagradnog natječaja.

 

Prihvaćanjem uvjeta Sudionik prima na znanje da sadržaj, mogućnost, brzina prijenosa poruka, podataka i  odgovora ovisi o tehničkih mogućnostima pružatelja internet usluge i faktorima koji su izvan kontrole Organizatora, kao što su (ne i  isključivo) zagušenost mreže, pokrivenost, greške u vezi, kao i održavanje mrežnog kontakta.

 

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije povezan s društvenom mrežom Facebook. Facebook ga ne sponzorira, ne podržava i ne organizira. Sve informacije i nagradu osigurava Melcomp. ?>