Radno vrijemeMALOPRODAJA: Zatvoreno, VELEPRODAJA: Pon-Pet: 08:00 do 16:30, Sub: 08:00 do 12:00
Vaša košarica

Melcomp

Na hrvatskom IT tržištu aktivni smo od 1990. godine, te smo bili jedno od prvih računalnih poduzeća prisutnih na tržištu Varaždinske županije. Nudimo vrhunske proizvode i usluge koji pružaju najbolje korisničko iskustvo informatičkih tehnologija te pažljivo odabiremo, uvozimo i distribuiramo uređaje i usluge najpoznatijih svjetskih brandova. Rezultat našeg uspješnog poslovanja i dugogodišnjeg iskustva su i suradnje s renomiranim brandovima kao što su Microsoft, Dell, Intel, HP te zastupstva za Hrvatsku (Eizo, Dicota, Tipro, Must). Praćenjem trendova i implementiranjem novih tehnologija u poslovanje želimo postići svoje dugoročne ciljeve a to su širenje poslovanja na nova tržišta, tuzemna i inozemna te razvoj novih proizvoda uz preduvjet zadržavanja kvalitete proizvoda te širenje asortimana proizvoda i usluga poduzeća.Zapošljavamo veliki broj stručnjaka iz područja informatike i elektrotehnike. Naši zaposlenici redovito se usavršavaju kako bi održali visoku razinu znanja i kvalitete usluga u području marketinga, prodaje, logistike, računovodstva, servisa i tehničke podrške. Razvijamo i stalno unapređujemo intuitivnu digitalnu platformu, dostupnu svima i svugdje, koja kroz svoje mogućnosti, jednostavnost i pouzdanost korištenja pruža vrhunsko iskustvo našim korisnicima, a svakodnevnicu im čini lagodnijom. Svakome želimo pružiti specifičnu ponudu poznavanjem i prepoznavanjem njegovih potreba i želja. Zadovoljstvo naših korisnika je primarni cilj i sve što radimo je usmjereno tome.

Neke od naših djelatnosti su:

  • prodaja, sastavljanje i instalacije računalne opreme
  • prodaja i instalacije periferne opreme
  • cjelokupna serverska rješenja
  • projektiranje i realizacija mrežnih rješenja
  • projektiranje i izvedba alarmnih sustava i sustava video zaštite
  • korisnička podrška intervencijama na terenu i putem udaljenog spajanja na Vaše računalo
  • servisiranje sve IT opreme i srodne elektroničke opreme
  • realizacija EU projekata za naše klijente u IT sektoru (iza nas je više od 10 uspješno realiziranih EU projekata)

Svojim kupcima osiguravamo 100% sigurnu kupovinu (plaćanje gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama jednokratno ili na rate prilikom osobnog preuzimanja Vaše robe na prijemnom pultu, plaćanje online kreditnim/debitnim karticama jednokratno i na rate ili kriptovalutama), brzu i sigurnu isporuku (besplatna dostava za narudžbe veće od 2.000,00 kuna), mogućnost povrata robe u roku od 14 dana uz predočenje računa te podršku kupcima izlaskom na teren ili putem udaljenog spajanja na Vaše računalo.

Sjedište tvrtke (veleprodaja, servis i maloprodaja) nalazi se na adresi Ivana Severa 15 u Varaždinu, a maloprodajnu poslovnicu možete posjetiti na adresi Zagrebačka 57, također u Varaždinu ili nas kontaktirati na broj telefona +385 (42) 405 000, mail: info@melcomp.hr. Naši ljubazni i profesionalni djelatnici stoje Vam na raspolaganju sa svojim stručnim savjetima.
Panel only seen by widget owner