Radno vrijemeMALOPRODAJA: Zatvoreno, VELEPRODAJA: Pon-Pet: 08:00 do 16:30, Sub: 08:00 do 12:00
Vaša košarica
Brza isporuka robe
Slanje dostavnom službom ili preuzimanje u poslovnici
Povrat robe i novca
Uvažavamo povrat, zamjenu ili reklamaciju naručene robe
Servis uređaja
Servisiramo sve vrste računala, servere, telefonske centrale...
Online podrška
Preuzmite Team Viewer ili Ultra Viewer za spajanje

Melcomp

Na hrvatskom IT tržištu aktivni smo od 1990. godine, te smo bili jedno od prvih računalnih poduzeća prisutnih na tržištu Varaždinske županije. Nudimo vrhunske proizvode i usluge koji pružaju najbolje korisničko iskustvo informatičkih tehnologija te pažljivo odabiremo, uvozimo i distribuiramo uređaje i usluge najpoznatijih svjetskih brandova. Rezultat našeg uspješnog poslovanja i dugogodišnjeg iskustva su i suradnje s renomiranim brandovima kao što su Microsoft, Dell, Intel, HP te zastupstva za Hrvatsku (Eizo, Dicota, Tipro, Must). Praćenjem trendova i implementiranjem novih tehnologija u poslovanje želimo postići svoje dugoročne ciljeve a to su širenje poslovanja na nova tržišta, tuzemna i inozemna te razvoj novih proizvoda uz preduvjet zadržavanja kvalitete proizvoda te širenje asortimana proizvoda i usluga poduzeća.Zapošljavamo veliki broj stručnjaka iz područja informatike i elektrotehnike. Naši zaposlenici redovito se usavršavaju kako bi održali visoku razinu znanja i kvalitete usluga u području marketinga, prodaje, logistike, računovodstva, servisa i tehničke podrške. Razvijamo i stalno unapređujemo intuitivnu digitalnu platformu, dostupnu svima i svugdje, koja kroz svoje mogućnosti, jednostavnost i pouzdanost korištenja pruža vrhunsko iskustvo našim korisnicima, a svakodnevnicu im čini lagodnijom. Svakome želimo pružiti specifičnu ponudu poznavanjem i prepoznavanjem njegovih potreba i želja. Zadovoljstvo naših korisnika je primarni cilj i sve što radimo je usmjereno tome.

Neke od naših djelatnosti su:

  • prodaja, sastavljanje i instalacije računalne opreme
  • prodaja i instalacije periferne opreme
  • cjelokupna serverska rješenja
  • projektiranje i realizacija mrežnih rješenja
  • projektiranje i izvedba alarmnih sustava i sustava video zaštite
  • korisnička podrška intervencijama na terenu i putem udaljenog spajanja na Vaše računalo
  • servisiranje sve IT opreme i srodne elektroničke opreme
  • realizacija EU projekata za naše klijente u IT sektoru (iza nas je više od 10 uspješno realiziranih EU projekata)

Svojim kupcima osiguravamo 100% sigurnu kupovinu (plaćanje gotovinom ili kreditnim/debitnim karticama jednokratno ili na rate prilikom osobnog preuzimanja Vaše robe na prijemnom pultu, plaćanje online kreditnim/debitnim karticama jednokratno i na rate ili kriptovalutama), brzu i sigurnu isporuku (besplatna dostava za narudžbe veće od 2.000,00 kuna), mogućnost povrata robe u roku od 14 dana uz predočenje računa te podršku kupcima izlaskom na teren ili putem udaljenog spajanja na Vaše računalo.

Sjedište tvrtke (veleprodaja, servis i maloprodaja) nalazi se na adresi Ivana Severa 15 u Varaždinu, a maloprodajnu poslovnicu možete posjetiti na adresi Zagrebačka 57, također u Varaždinu ili nas kontaktirati na broj telefona +385 (42) 405 000, mail: info@melcomp.hr. Naši ljubazni i profesionalni djelatnici stoje Vam na raspolaganju sa svojim stručnim savjetima.
Panel only seen by widget owner